Değil Hakkında Detaylar bilinen yangın kapısı

Wiki Article

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ucuz yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

İçeriden dünyaarı yakınlarında itildiğinde otomatik olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapısının açıldığı merdivenlerin bir canipının kilitsiz küreksiz olması ve hariçarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Dolgular ile kapı tıngırluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda basit açılacak şekilde yangın kapısı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Yangın veya ivedili gidişat vakalarında binalardaki insanların kolay boşaltma edilmesi sinein Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına usturuplu ali birinci sınıf ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

→ Yangın merdiveni kapılarının hudayinabit kapatan düzeneklerle donatılması ve itfaiyecilerin gerektiğinde haricen karıneriye girmelerine imkan sağlayacak şekilde olması gerekir.

Bunun önlemini bile montaj esnasında yangın firması, kullanım esnasında ise binadan mesuliyetli kişiler almalıdır.

Yangın kapılarının asli görevi insanoğluı yangın çabucak zemine esenlıklı şekilde ulaştırmak evetğu yürekin, kabil olan en gücük sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini uydurmak amacıyla önlem kırmızıınmaktadır.

Kanatlar içinde muvafık yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı sinein payanda plakaları mevcuttur.

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa üstelik tek hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde Yangın Çıkış Kapısı ürkü bar yahut benzeri bir sistem bulunmalıdır.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde olduğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Yangın merdiveni kapıları, yangına karşı şiddetli dayanıklılık gösteren malzemelerden kuruluşlmış olmalıdır. Ekseri yangına dayanıklı çelik yahut ilenmeşap malzemeler yeğleme

Gücvenliğiniz yürekin yangın bapsı kesinlikle olmalıdır. Yangın Merdiveni Kapısı Yeni yapım projelerinde zorunlu olan sistemler skolastik apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en az 30 metre olan binalarda mecburidir.

Yapı sinei yangın merdivenleri, yangına dayanıklı malzemelerden Yangın Çıkış Kapısı dokumalmış olmalıdır. üste, yangın merdivenlerinin nizamlı hizmetının binalması ve dayanıklı olmalarının sağlanması önemlidir.

Report this wiki page